Waar?

Parkeergarage De Kaap
Notaris Mulderstraat 20
7902 HG Hoogeveen

Wanneer?

Zaterdag
4 april 2020
9.30 uur

Start van de reis


"Van Kaap tot Kaap"

Voor Molenberg Motorreizen staat het grootste deel van het jaar in het teken van een reis van Kaap tot Kaap (van parkeergarage De Kaap in Hoogeveen naar Kaapstad). Onder de naam Winding Wheels laten wij (Jessica Gelderman en Maarten Molenberg) de wielen van onze motoren draaien voor het goede doel.

Op zaterdag 4 april rijden wij op twee Yamaha Ténéré 700’s het avontuur tegemoet voor onze reis door Europa, Azië en Afrika, waarmee wij geld inzamelen voor diverse goede doelen. Hoe lang de reis ook is, iedere reis begint met de eerste kilometers.

Wij zouden het leuk vinden om deze eerste kilometers samen met jou te rijden. Daarom nodigen wij je uit om deze ochtend om 9.30 uur op de motor naar parkeergarage De Kaap (Notaris Mulderstraat 20, 7902 HG Hoogeveen) te komen.

Na een kop koffie of thee met iets lekkers stappen wij met z'n allen op de motoren om samen de eerste etappe van Hoogeveen naar Rogat te rijden. Om ongeveer 10.30 uur zullen wij aankomen bij Gebben Motoren in Rogat, waar de voorjaarsshow dan al in volle gang is.

Om 11.00 uur vertrekken wij (Jessica Gelderman en Maarten Molenberg) voor het vervolg van onze reis naar Kaapstad.

Rij je een stukje met ons mee? Je hoeft je niet op te geven.

Logo Winding Wheels"Onder de naam Winding wheels laten wij de wielen van onze motoren draaien voor het goede doel!"

Kijk voor meer informatie op www.windingwheels.nl.
LinkedIn Instagram

Contact

Bel 06 - 40 10 57 82 of e-mail info@molenbergmotorreizen.nl