Waar?

Grand Café het Postkantoor, Hoogeveen

Wanneer?

Zondag 24 maart 2019

Hoe laat?

9.30 uur

Hoeveel?

€ 15,00 p.p.

Motortoertocht


"Kickstart the Season 2019"

Reisverslag

Reisverslag

Zondag 24 maart trapten we het nieuwe motorseizoen af met een motortoertocht. We verzamelden om 9.30 uur bij Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen en na een bakkie met wat lekkers erbij, "kickt'n we 'm aan" voor een prachtige tocht langs de mooiste plekjes in de omgeving.

Het was mogelijk de route individueel of als groep mee te rijden. Onderweg waren er diverse mogelijkheden om even op te steken. De route was vooraf digitaal beschikbaar voor je navigatiesysteem.

Iedere deelnemer ontving een unieke Molenberg Motorreizen col. Ergens onderweg stond onze professionele fotograaf die een actiefoto van je maakte. De route eindigde bij Café Calluna waar wereldreiziger Paul van Hooff je meenam op zijn avontuurlijke reizen met zijn Moto Guzzi.

Om 17.00 uur kon je aansluiten bij de barbecue. Een gezellige en lekkere afsluiter van deze eerste kick-off. Met je deelname steunde je ook nog eens Trees for All, de CO2-uitstoot van je gereden kilometers werd gecompenseerd met de aanplant van nieuwe bomen.

Kortom, een perfecte start van het nieuwe motorseizoen!

Aftermovie

Fotoalbum

LinkedIn Instagram

Contact

Bel 06 - 40 10 57 82 of e-mail info@molenbergmotorreizen.nl